Collecteweek

Mobiel collecteren voor een grenzeloos bereik en onderlinge verbinding
Naast de huis-aan-huis-collecte kunnen collectanten ook collecteren met hun mobiele telefoon. Hiermee kunnen zij met hun persoonlijke iDEAL QR-code collecteren en via WhatsApp en andere sociale media, hun netwerk uitnodigen om op een veilige en snelle manier anoniem te doneren.

Collectanten krijgen in slimme mobiele journeys uitleg en tips van mede collectanten en het verhaal van de fondsenwervende organisatie te zien. Ook kunnen zij op een persoonlijke pagina, real time waaronder hun IDEAL QR-code opbrengst zien en worden (video)animaties ingezet om de beleving en betrokkenheid te verhogen. 


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Bereiken

Donaties ophalen

Informeren

Verhaal vertellenDankzij de mobiele journey’s van MIC hebben wij onze opbrengsten kunnen maximaliseren. Groei via bestaande én nieuwe doelgroepen. De traditie van huis-aan-huis geld inzamelen in combinatie met deze nieuwe vorm van online fondsenwerving maakt de collecte toekomstbestendig.
Arno van Gemert
Teamleider Collecte, Acties Derden en Evenementen
Waarom interessant?
Je wil de collectant informeren, activeren en enthousiast maken voor het doel en de collecte.

Je wil het de collectant makkelijk maken. Om te collecteren hoeft hij de deur niet uit.

Collectanten bereiken op een snelle en persoonlijke manier hun netwerk. Dit netwerk kan voor jou een nieuwe doelgroep zijn.
Collectanten hebben direct inzage in hun opbrengst en die van de buurt. Dit stimuleert collectanten om het maximale eruit te halen.

Cash is niet meer nodig. Digitale donaties zijn veilig en bestaan meestal uit gemiddeld hogere en afgeronde bedragen.

Je wil eenvoudig een mobiele collecte lanceren waarbij de interne IT-afdeling niet tot nauwelijks nodig is.

Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen