Actie 365

Activeer mensen om in actie te komen en versterk de betrokkenheid met jouw doel
Organiseer en ondersteun initiatieven om acties te starten voor jouw doel. Koekjes bakken, lege flessen inzamelen en een zelf georganiseerde sponsorloop. Het zijn ideeën die jong en oud, georganiseerd in teamverband of individueel tot uitvoering kunnen brengen. Heel eenvoudig met behulp van hun mobiele telefoon en toegang tot persoonlijke pagina's die jij beschikbaar stelt. Naast tips & tricks om een actie tot een succes te maken, kun je de deelnemers ook nuttige informatie over jouw organisatie en het doel geven waarvoor geld wordt ingezameld. Vanaf deze  pagina kunnen anderen worden uitgenodigd om een donatie te doen voor de geleverde prestatie, de actie te delen in hun eigen netwerk of om zelf een actie te starten.

Op de persoonlijke pagina kan een streefbedrag en een periode worden ingesteld. Doel en termijn zijn ingesteld en de actie is gestart. Omdat cadeautjes altijd motiveren, kun je bij het behalen van het streefbedrag een bedankje in het vooruitzicht stellen. Vraag hiervoor de contactgegevens en een optin en je hebt een nieuwe lead gegenereerd voor de vervolgcommunicatie.


Probeer Actie 365 zelf
Met deze interactieve demo ervaar je real-time hoe Actie 365 werkt en ontdek je wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.
Start demo


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Donaties ophalen

Gegevens verrijken

Leads genererenActiveer mensen om in actie te komen en versterk de betrokkenheid met jouw doel
Waarom interessant?
Op ieder gewenst moment kan een actie worden gestart

Ongelimiteerd en veilig geld inzamelen

Zowel individuen als teams kunnen geld inzamelen

Activeren, enthousiasmeren en betrokkenheid bij het doel vergroten
Zowel de actiestarter als jouw organisatie kan real-time bijhouden wat de opbrengst is

Vooraf inzicht in de kosten; geen verrekeningen achteraf

Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen