ClubKas 365

Met elkaar geld inzamelen voor je club. Voor diverse doelbestedingen, het hele jaar door.

Iedere club of vereniging heeft een verlanglijstje waar nieuwe materialen, activiteiten of renovatieklussen op staan.  Allemaal wensen in het belang van een betere clubbeleving van haar leden. Waarom niet de clubkas spekken met de inzet van de leden? Met ClubKas 365 bieden mobiele journeys de oplossing om leden op een leuke en snelle manier enthousiast te maken om veilig geld in te zamelen.

Met een paar klikken op de mobiele telefoon kunnen leden hun familie, vrienden, kennissen, collega’s, etc. uitnodigen om een bedrag over te maken voor een specifiek inzamelingsdoel. Op ieder gewenst moment kan een nieuwe inzamelingsactie worden gestart. Meestal gebeurt dit door het bestuur. Aan het inzamelingsdoel kan een nadere toelichting worden gegeven en een streefbedrag worden gekoppeld. Real-time kan worden bijgehouden wat de opbrengst is.

Een sportbond, sponsor of overkoepelende organisatie zou initiatiefnemer kunnen zijn om ClubKas 365 eenvoudig op te schalen naar meerdere clubs. De mobiele journeys bevatten dan de naam, het logo en de propositie van de organisatie die ClubKas 365 mogelijk maakt voor de club. Iedereen die ClubKas 365 gebruikt, maakt automatisch kennis met het verhaal van de betreffende sportbond, sponsor of overkoepelende organisatie.


Probeer ClubKas 365 zelf
Met deze interactieve demo kun je zelf uitproberen hoe ClubKas 365 ook voor jouw club of vereniging kan werken en ontdek je wat de mogelijkheden zijn.
Start demo


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Bereiken

Betrekken

Leads genereren

Ongelimiteerd geld inzamelen

Verhaal vertellenRekensom: Een club of vereniging spaart samen voor een blaashal zodat ook sporten in de winter mogelijk is. Ieder lid bereikt met een simpel WhatsApp bericht zijn eigen netwerk, dit zijn 30 collega’s, vrienden, familieleden en kennissen. In dit bericht vraagt het lid om een kleine bijdrage en 50% geeft € 2,-.

Als een club of vereniging 500 leden telt, hoeveel geld zamelt de club of vereniging dan in? En hoeveel mensen zien de propositie van de organisatie die deze manier van geld inzamelen mogelijk maakt?
Waarom interessant?
Voordelen voor de club
Op ieder gewenst moment inzamelingsacties starten

Ongelimiteerd en veilig geld inzamelen

Vooraf inzicht in de kosten; geen verrekeningen achteraf

Activeren, enthousiasmeren en de stijging bij de club vergroten

Realtime informatie over wat de opbrengst is
Voordelen voor de sponsor, bond, of een andere overkoepelende organisatie
Relevante proposities onder de aandacht brengen van een groot netwerk

Branding en verkoop stimuleren

Een relevante, innovatieve en onderscheiden propositie aan clubs

Een (nieuwe) doelgroep bereiken via de mobiele telefoons van de clubleden

Eenvoudig opschalen naar andere clubs

Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen