Direct Mail

Collecteer via een persoonlijke QR-code die op een brief, kaart of envelop wordt verstuurd
Op de deurmat valt een brief, kaart of envelop. Met een sterke boodschap wordt de ontvanger geactiveerd de QR-code met zijn mobiele telefoon te scannen. De mobiele journey wordt gestart en de ontvanger komt direct op een landingspagina met de uitnodiging om te doneren. Deze pagina kan al dan niet gepersonaliseerd en worden voorzien van animaties, tips of andere vormen van interactie met de ontvanger.

De donatie wordt met een herkenbaar betalingskenmerk op het bankafschrift weergegeven. MIC verzorgt de mobiele journeys en voorziet de fulfilment partij/ drukwerkleverancier van de nodige informatie om een QR-code te genereren.


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Donaties ophalen

Gegevens verrijken

Informeren

Verhaal vertellenEen fysieke DM wordt met een QR-code tot leven gebracht en biedt online betaalgemak voor de donateur en een efficiënte administratieve afhandeling voor de organisatie
Waarom interessant?
Je wil donateurs een gepersonaliseerde beleving geven.

Je wil donateurs enthousiast maken voor mobiele contactmomenten en hun telefoonnummer vragen voor toekomstige mobiele campagnes.

Je maakt doneren laagdrempelig en eenvoudig.
Je wil een alternatief bieden voor de acceptgiro.

Je wil je administratie vereenvoudigen door een (automatische) bankafboeking.

Je wil eenmalige donateurs eenvoudig activeren om op structurele basis te doneren.
Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen