Leadgeneratie 365

365 dagen per jaar nieuwe doelgroepen bereiken en binden
Zoveel mensen, zoveel behoeften en manieren om hen te bereiken. Op passende momenten gedurende het jaar, via toegankelijke kanalen en met pakkende verhalen, kun je heel eenvoudig gegevens van leads verzamelen.

Uniek aan Leadgeneratie 365 is dat het mogelijk is leads zelf te laten kiezen welke gegevens zij met je delen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om nieuw geworven leads automatisch op te volgen en nieuwe contactmomenten te creëren. In het voorkeurskanaal van de lead, aangejaagd door mobiele journeys.

Nuttige informatie, laagdrempelige quizzen en acties, aangrijpende verhalen en videoboodschappen kunnen worden ingezet om leads enthousiast te maken om persoonsgegevens achter te laten.Probeer Leadgeneratie 365 zelf
Start de demo en ervaar real-time hoe het werkt.
Start demo


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Gegevens verrijken

InformerenEr zijn van die momenten waarop jouw leads openstaan voor jouw boodschap. Daar wil je toch direct en goed gebruik van maken?
Waarom interessant?
Je weet dat ‘dat ene passende moment’ voor iedereen anders is. Je wil dan ook meteen op het vizier verschijnen en je lead aansporen tot actie over te gaan, zodra het hem schikt.

Je wil de interesse van potentiële doelgroepen wekken met jouw belangrijke verhaal.
Je wil nieuwe doelgroepen aan je binden door in te spelen op hun behoeften.

Je wil persoonsgegevens van nieuwe doelgroepen verzamelen om hen later te activeren voor jouw doel.Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen