Sponsoracties

Veilig, makkelijk en snel geld ophalen voor sponsoracties en de financiering van projecten
Educatie- en inzamelingsprojecten, fondsenwervende sponsoractiviteiten en crowdfunding. Voor dit soort inkomstengenererende activiteiten komen vaak kinderen in actie. Mobiele journeys maken niet alleen een veilige en makkelijke financiële afwikkeling mogelijk, ze helpen ook bij het bereiken van veel mensen. De toevoeging van gepersonaliseerde berichten en het verhaal achter het doel, dragen bij aan een optimale beleving en hoge opbrengsten.


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Donaties ophalen

Gegevens verrijken

Informeren

Verhaal vertellenDoor de coronacrisis moesten we voor onze jaarlijkse actie met het Driestar College een alternatief hebben voor de papieren sponsorformulieren. MIC heeft ons geholpen om een mobiele journey op te zetten. De samenwerking was heel prettig omdat de lijntjes kort waren, er vanuit MIC veel flexibiliteit was en we veel hadden aan hun expertise op dit gebied. Zo werd de actie online een heel groot succes!
Sharon Blokhuis
Rayon coördinator Stichting ZOA
Waarom interessant?
Je wil een grote doelgroep bereiken met jouw belangrijke verhaal en hen tot actie aanzetten.

Je boodschap maakt meer impact als je je (maatschappelijke) verhaal koppelt aan een activiteit.

Je wil persoonsgegevens verzamelen om betrokkenen ook voor andere activiteiten rondom jouw doel te bereiken.

Eventuele andere sponsoren geef je eenvoudig een (digitaal) podium.
Mocht je doel fondsenwerving zijn, dan is cash geld niet meer nodig. Het is veilig en digitale donaties bestaan meestal uit gemiddeld hogere en afgeronde bedragen.

Je kunt gamification inzetten om de onderlinge competitie te stimuleren.

Je wil je campagne rondom je event eenvoudig een online boost geven waarbij de interne IT-afdeling niet tot nauwelijks nodig is.Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen