Tales of Culture

Versterk de verhalen en verleng de beleving van cultuurbezoek
De verhalen en geheimen achter kunstwerken of andere culturele bezienswaardigheden geven bezoekers de diepgang die zorgt voor een unieke beleving: een effect dat je wil bereiken met jouw museum, tentoonstelling of cultureel-event. Vandaag de dag heeft bijna iedere bezoeker een mobiele telefoon op zak waarmee QR-codes kunnen worden gescand. Persoonlijke verhalen en extra informatie worden op een interactieve manier op de telefoon getoond. En dan kun je bezoekers heel veel bieden: de beleving versterken en verlengen, ook na het bezoek. Aanvullende content bieden waar je bezoekers voor kunt laten betalen. Persoonsgegevens en behoeften achterhalen, in ruil voor een incentive of met een quiz. Bezoekers activeren tot herhaalbezoek of ambassadeurs van hen maken die hun enthousiasme delen met hun netwerk.Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Donaties ophalen

Informeren

Verhaal vertellenTales of Culture is een heel directe en persoonlijke manier om verdieping in de tentoonstelling aan te brengen en ons publiek te enthousiasmeren. Het is van absolute meerwaarde voor onze tentoonstelling. We zijn ontzettend blij met het resultaat.
Sophie van Steenderen
Conservator Stadsmuseum Harderwijk
Waarom interessant?
Je geeft verdieping aan het cultuurbezoek.

Je kunt andere informatie en verhalen delen die de bezoeker aanzetten tot een herhaalbezoek of bezoek van een andere relevante culturele organisatie.

Je kunt cultuurbezoekers vragen om een donatie in ruil voor extra content.
Je wil op een toegankelijke, niet-opdringerige manier, ook buiten het cultuurbezoek op het vizier komen.

Je wil bezoekers de mogelijkheid bieden om op een hygiënische manier, met hun eigen mobiele telefoon, een audiotour te laten maken.

Je wil een unieke bezoekervaring bieden zonder dat je beroep hoeft te doen op extra vrijwilligers.Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen