Win-back & Behoud

Heractiveer je achterban en maak hen tot loyale ambassadeurs
Mensen die zich niet meer betrokken voelen bij een organisatie, zijn geneigd om die relatie ‘op te zeggen’. Dat is jammer, want ooit voelden zij zich geboeid door het verhaal van die organisatie. Hun gegevens zijn bekend, misschien zelfs ook de interesses en voorkeuren. Dus doe er je voordeel mee, nu je hen nog kunt bereiken. Mobiele journeys bieden laagdrempelige kansen om weer bij hen op het vizier te komen. Met een pakkende boodschap, eventueel gesegmenteerd naar behoeften. Persoonlijke berichten van beïnvloeders, treffende verhalen, betekenisvolle video’s en andere interactieve content worden ingezet om de passief geworden achterban opnieuw te enthousiasmeren en te activeren.


Wat kun je ermee?

(Her)activeren en enthousiasmeren

Behoud

Betrekken

Donaties ophalen

Waarom interessant?
Het werven van nieuwe vrijwilligers en ambassadeurs kost je gemiddeld vijf keer meer dan hen behouden.

Je wil van passieve, niet-betrokken vrijwilligers, ambassadeurs maken.

Je wil op een toegankelijke, niet-opdringerige manier weer top of mind komen.
Je wil een win-back- en/of behoud-campagne op een efficiënte en laagdrempelige manier inzetten waarbij de interne IT-afdeling of andere organisaties niet tot nauwelijks nodig zijn.Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen