Chat

Voor profielverrijking, leadgeneratie, onderzoek en het vergroten van opbrengsten
Met een conversationele chatbot intensiveer je de verbinding met je doelgroep. Deze chatfunctie is een laagdrempelige en dynamische communicatievorm die je kunt starten op ieder belangrijk moment. Door persoonlijke dialogen met donateurs, leden en vrijwilligers wordt de vervolgcommunicatie relevanter gemaakt en kan gedrag worden achterhaald. De ontvanger kan worden geactiveerd en support ontvangen. Gegevens verrijken, opt-ins verzamelen en onderzoek behoren ook tot de mogelijkheden.

MIC adviseert je over de inzet van de juiste chatflow, passend bij de campagnedoelstellingen en helpt mee aan een optimaal script om de beste resultaten te behalen. Daarnaast zorgt zij voor een koppeling met (bestaande) systemen en/of integreert deze in de mobiele journey.


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Donaties ophalen

Gegevens verrijken

Informeren

Leads genereren

Verhaal vertellenDe interactieve chat als onderdeel van mobiele journeys is een waardevol onderdeel van onze campagnes om in gesprek te raken met nieuwe doelgroepen, hen het verhaal van UNICEF te vertellen en hen te raken om kwetsbare kinderen wereldwijd te helpen.
Jolanda van Delft
Fondsenwerver UNICEF Nederland
Waarom interessant?
Je wil op een dynamische manier een dialoog voeren met je doelgroep en hen betrekken bij en activeren voor je missie.

Je wil gegevens van je doelgroep verzamelen en verrijken.

In combinatie met mobiele journeys en relevante boodschappen, worden doelgroepen nog gerichter bereikt, betrokken en geactiveerd.
In combinatie met mobiele journeys en relevante boodschappen, worden doelgroepen nog gerichter bereikt, betrokken en geactiveerd.

Je wil snel en eenvoudig een conversatie-oplossing inzetten waarbij de interne IT-afdeling niet tot nauwelijks bij nodig is.Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen