Vier je feestje

Laat de feestganger eenvoudig en persoonlijk om een gift vragen
Met een journey en een persoonlijke boodschap worden vrienden, bekenden, familie en collega’s van de jubilaris uitgenodigd om een donatie aan het goede doel als cadeau te doen. Alle denkbare off- en online media kunnen als vertrekpunt van de journey worden ingezet. Net als bij Collecte 365 kan de feestganger zijn persoonlijke pagina voorzien van een motivatie waarom hij het goede doel steunt. Met tekst, beeld en video kan het goede doel uitleggen waar de opbrengst aan wordt besteed.


Ervaar Vier je feestje zelf
Met deze interactieve demo ervaar je real-time hoe Vier je feestje werkt en ontdek je wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Donaties ophalen

Gegevens verrijken

Informeren

Verhaal vertellenEen perfecte manier om jubilarissen hun gasten te laten vragen naar een gift voor het goede doel. Voor verjaardagen, huwelijksfeesten, zakelijke jubilea, etc.
Waarom interessant?
Je wil feestgangers hun netwerk laten vragen, een donatie voor een goed doel te doen, als alternatief voor een cadeau.

Je wil feestgangers op een snelle en persoonlijke manier hun netwerk laten benaderen. Dit kan voor jou een nieuwe doelgroep zijn.

Je wil eenvoudig een laagdrempelige manier van structurele fondsenwerving initiëren, waarbij de interne IT-afdeling niet tot nauwelijks nodig is.
Feestgangers die collecteren hebben direct inzage in hun opbrengst via de persoonlijke pagina.

Cash is niet meer nodig; digitale donaties zijn veilig en bestaan meestal uit gemiddeld hogere en afgeronde bedragen.

Lage investeringskosten.Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen