Voor goede doelen

Impact

Wij helpen goede doelen met het vergroten van impact en resultaat. Organisaties kunnen eenvoudig en veilig geld inzamelen en/of meer informatie geven en bewustwording creëren rondom maatschappelijke thema's.

Breed inzetbaar

Van collectant tot donateur, van evenement deelnemer tot sponsor. Mobiele journeys sluiten aan op de behoeften en het contact met jouw doelgroep.

Bereiken & binden

Online fondsenwerving is nu toegankelijker dan ooit. Steeds meer mensen scannen QR-codes en bereiken hun netwerk via de verschillende sociale media waaronder WhatsApp. Deze digitale manier werkt erg goed om donateurs en collectanten te bereiken, binden en activeren voor goede doelen organisaties. De mobiele telefoon is hierbij een krachtig middel dat de meesten binnen handbereik hebben. Hierdoor is het goed inzetbaar om op het juiste moment met een relevante boodschap op het netvlies van de ontvanger te komen.
De samenwerking was heel prettig omdat de lijntjes kort waren, er vanuit MIC veel flexibiliteit was en we veel hadden aan hun expertise."
Sharon Blokhuis, rayon coördinator Stichting ZOA

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen.