Leadgeneratie 365

365 dagen per jaar nieuwe doelgroepen bereiken en binden
Zoveel mensen, zoveel behoeften en manieren om hen te bereiken. Op passende momenten gedurende het jaar, via toegankelijke kanalen en met pakkende verhalen, kun je doelgroepen verleiden, binden en geboeid houden. Met de inzet van de Mobile Journey Cloud van MIC blijf je top of mind en worden jouw ambassadeurs met behulp van chat, e-mail, WhatsApp en andere sociale media continu geactiveerd om nieuwe doelgroepen te bereiken. Nuttige informatie, laagdrempelige quizzen en acties, aangrijpende verhalen en videoboodschappen worden ingezet om te raken en persoonsgegevens uit te vragen.


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Betrekken

Gegevens verrijken

InformerenEr zijn van die momenten waarop jouw leads openstaan voor jouw boodschap. Daar wil je toch goed en direct gebruik van maken?
Waarom interessant?
Je weet dat ‘dat ene passende moment’ voor iedereen anders is. Je wil dan ook meteen op het vizier verschijnen en je lead aansporen tot actie over te gaan, zodra het hem schikt.

Je wil de interesse van potentiële doelgroepen wekken met jouw belangrijke verhaal.
Je wil nieuwe doelgroepen aan je binden door in te spelen op hun behoeften.

Je wil persoonsgegevens van nieuwe doelgroepen verzamelen om hen later te activeren voor jouw doel.Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen