Campagnemaker met affiniteit voor digital en een maatschappelijk hart
(32 – 40 uur)

MIC is een ambitieus digital agency in Zwolle met een leidende positie in de wereld van goede doelen en culturele organisaties. Wij brengen creativiteit en technologie samen. Zo helpen wij organisaties zonder winstoogmerk de relatie met hun achterban te versterken.  

Dat we hier goed in slagen blijkt uit onze groeiende lijst van opdrachtgevers. In de 4 jaar dat we nu bestaan hebben we organisaties zoals KWF, Hartstichting, Jantje Beton, Stadsmuseum Harderwijk en Prins Bernhard Cultuurfonds met mobiele journeys mogen helpen. Zeer recentelijk hebben wij nog bijgedragen aan talloze aansprekende campagnes voor organisaties zoals Utrechts Landschap en KWF met Nederland geeft licht.

Ben jij onze nieuwe collega?
Jij helpt onze campagnemanagers bij de inrichting en het optimaliseren van mobiele journeys. Dit zijn campagnes op de mobiele telefoon die goede doelen en culturele organisaties helpen bij o.a. fondsenwerving, leadgeneratie, mobiele collectes, evenementen en het vertellen van (maatschappelijke) verhalen. Jij vertaalt de wireframes door naar het CMS en zorgt ervoor dat alles tot in puntjes nauwkeurig is doorgevoerd, is getest en ready is voor livegang.

Concreet ga je je bezighouden met de volgende activiteiten:
• Uitwerken van wireframes naar mobile first journeys die je multichannel inzetbaar maakt in ons eigen CMS. Binnen jouw functie komt hier de nadruk op te liggen;
• Samen met de UX-designers de ontwikkelde journeys functioneel testen en optimaliseren;
• Ondersteunen bij de campagne livegang waarbij je zorgdraagt dat conversies meetbaar zijn;
• Op basis van de resultaten en feedback schakel je snel en optimaliseer je de journeys.

Wat breng je mee?
Je bent kritisch, werkt secuur en beseft dat je een belangrijke schakel bent in het succes van de klant. Je wil je (verder) ontwikkelen in de digitale wereld, durft vragen te stellen om steeds beter te worden en je neemt iets niet zomaar als vanzelfsprekend aan. Je kunt met de druk van deadlines omgaan en je kunt je goed verplaatsen in zowel de interne als de externe klant.

Verder vragen wij:
• Een afgeronde MBO- 4 opleiding;
• Kennis van of affiniteit met HTML en CSS;
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat bieden we je?
Een uitdagende functie in een gedreven team, dat volop in beweging is om de wereld een stukje mooier te maken. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Uiteraard hoort hier een passend totaalpakket bij, afgestemd op de zwaarte van de functie en jouw achtergrond. En natuurlijk doen we er alles aan zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt:

• Een leuke en informele omgeving waarin we hard werken en veel plezier hebben in wat we doen;
• Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding;
• 32-40-urige werkweek afhankelijk van jouw wens;
• 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
• Een laptop van de zaak;
• Reis- en telefoonkostenvergoeding;
• Mogelijkheid om flexibel te werken;
• We herhalen het graag: een super fijne organisatie waar medewerkers en klanten blij van worden om bij en mee te werken!

En nu?
Solliciteren natuurlijk! Laat ons weten waarom jij onze spin in het web bent. Overtuig ons. We zien je motivatie en CV graag tegemoet! Dat kan direct via LinkedIn of mail naar: talent@mobileinteractioncompany.com

En daarna?
Heb je ons nieuwsgierig gemaakt dan nodigen we je graag uit om echt kennis te maken. Dat doen we face to face en uiteraard coronaproof. En als we beiden nog steeds enthousiast zijn dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek.

Vragen? Mail naar talent@mobileinteractioncompany.com
of bel met Jeroen de Rooij, 06 138 637 86

   
Bij MIC kun je jouw talenten volledig ontplooien. Vragen? Stuur een mail!