06-01-2021

Vereenvoudigde naam & nieuwe huisstijl voor MIC

Mobile Interaction Company werd al door velen afgekort als MIC en gaat per direct ook officieel deze naam dragen.

Daarbij lanceert zij een nieuwe huisstijl

Steeds meer goede doelen en culturele organisaties weten de weg te vinden naar MIC, de organisatie die in toenemende mate wordt gezien als trouwe partner bij het maken van social impact, het behalen van doelen en langdurige relaties met de diverse doelgroepen. Waardevol verbinden staat dan ook centraal in alles wat MIC doet; dit brengt zij tot uiting in de pay-off die onder het nieuwe logo staat.


Jeroen de Rooij, Creative Director en Founder van MIC: “Met deze huisstijl zetten wij een stap richting de toekomst. MIC wordt door onze klanten, partners en andere relaties (h)erkend als mensgerichte organisatie die meedenkt in oplossingen en met behulp van het mobiele journey platform de technische oplossingen van klanten en partnerorganisaties met elkaar verbindt. Gezien onze focus op een juiste balans tussen mensgerichtheid en technologie, hebben wij gekozen voor de kleuren (bloedsinaasappel) rood en (helder) blauw.”  


De naam en nieuwe huisstijl zijn ‘slechts’ de verpakking van hetgeen MIC voor 2021 op de agenda heeft staan: innovatieve features voor het mobiele journey platform, vernieuwende concepten die zij samen ontwikkelt met klanten en partners en een enthousiast team, maken 2021 tot een veelbelovend jaar.

Maricken
Managing Director

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen.

Neem contact op

Andere verhalen