Voor wie

Social impact

Wij helpen goede doelen en culturele organisaties met het vergroten van social impact en klinkende resultaten. Organisaties kunnen snel en veilig geld inzamelen en tegelijkertijd meer informatie geven en bewustwording creëren rondom hun thema.

Breed inzetbaar

Van collectanten tot cultuurbezoekers, van evenement deelnemers tot donateurs. Mobiele journeys sluiten aan op de behoeften en het contact met jouw doelgroep.

Goede doelen

Online fondsenwerving is nu toegankelijker dan ooit. Steeds meer mensen scannen QR-codes en bereiken hun netwerk via de verschillende sociale media waaronder WhatsApp. Deze digitale manier werkt erg goed om donateurs en collectanten te bereiken, binden en activeren voor goede doelen organisaties. De mobiele telefoon is hierbij een krachtig middel dat de meesten binnen handbereik hebben. Hierdoor is het goed inzetbaar om op het juiste moment met een relevante boodschap op het netvlies van de ontvanger te komen.
De samenwerking was heel prettig omdat de lijntjes kort waren, er vanuit MIC veel flexibiliteit was en we veel hadden aan hun expertise."
Sharon Blokhuis, rayon coördinator Stichting ZOA

Culturele sector

Een museum, cultureel erfgoed of kunstorganisatie wil haar bezoekers een optimale beleving geven. Niet alleen om herhaalbezoek te stimuleren of om hen tot ambassadeur te maken. Ook om achtergrondinformatie te geven die zorgt voor extra diepgang. Met mobiele journeys wordt deze beleving op een laagdrempelige manier voor, tijdens en na het bezoek geboden. Als bezoekers zijn geraakt, dan is de stap naar fondsenwerving, ticketverkoop en leadgeneratie eenvoudig gezet.
Tales of Culture is een heel directe en persoonlijke manier om verdieping in de tentoonstelling aan te brengen en ons publiek te enthousiasmeren. Het is van absolute meerwaarde voor onze tentoonstelling. We zijn ontzettend blij met het resultaat."
Sophie van Steenderen | Conservator Stadsmuseum Harderwijk

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen.