01-02-2021

Hans Osnabrugge geeft stokje over aan Maricken Hengeveld

Per 1 februari 2021 draagt Hans Osnabrugge, co-founder en Managing Director van MIC zijn functie over aan Maricken Hengeveld.

Als partner van aandeelhouder Brooklyn Ventures zal Osnabrugge als non-executive director zijn kennis en netwerk blijven inzetten voor MIC. Hengeveld, zal naast haar functie van Marketing Directeur ook de Managing Director-rol voor haar rekening nemen.


Hans Osnabrugge: “Samen met Anna Braakman, Project Directeur en Jeroen de Rooij, Creative Director, heb ik in 2017 MIC opgericht en van een start-up naar een scale-up organisatie uitgebouwd. In 2020 hebben we een stormachtige groei doorgemaakt van maar liefst 250% en hebben we veel  grote en kleine goede doelen en culturele organisaties kunnen helpen met het verrijken van de mobiele contactmomenten met hun doelgroepen en fondsenwervende doelstellingen. Een bedrijf heeft in elke fase van zijn bestaan behoefte aan een bepaalde managing director. Ik krijg veel energie van visieontwikkeling en de uitdagingen die een pioniersfase van een bedrijf met zich meebrengt. MIC is deze fase voorbij. Ik ben dan ook blij dat we met Maricken Hengeveld een ervaren en gepassioneerde manager hebben kunnen aantrekken die in 2020 haar leiderschap en gedrevenheid in haar marketingrol bij MIC, heeft aangetoond.”


Maricken Hengeveld heeft per september 2020 het directieteam van MIC versterkt om een verdere professionaliseringsslag van de marketing- en communicatiestrategie door te voeren.

Voor haar aantreden bij MIC was zij bij Jaarbeurs werkzaam als manager corporate communicatie, marketing en PR, directeur van de vakvereniging Platform voor Klantgericht Ondernemen en Business Manager bij EY VODW. “Ik heb MIC leren kennen als een toegankelijke en warme organisatie waar ambitieuze en ervaren collega’s hard werken aan succesvolle mobiele journeys voor haar klanten. Ik vind het een geweldige uitdaging om als meewerkend voorman van deze club het stokje van Hans over te nemen.”


Jeroen de Rooij, Creative Director van MIC meldt in dit bericht: “In de afgelopen maanden hebben wij  intensief samengewerkt met Hengeveld en hebben zelf al kunnen ervaren dat we de juiste vrouw aan het roer hebben om MIC samen met de andere directieleden, naar een volgende fase te leiden.”

Anna
Project Director

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen.

Neem contact op

Andere verhalen