07-04-2021

Zwolle, 7 april 2021

Ronald Schouten maakt overstap van Hartstichting naar MIC als Sales Director

Dinsdag 6 april start Ronald Schouten (41) in de nieuwe rol van Sales Director bij MIC. De digital agency die met mobiele journeys goede doelen en culturele organisaties helpt bij het vergroten van social impact. Tot voor kort was Schouten werkzaam als Team manager Acties & Events bij Hartstichting. Vanuit deze positie heeft hij veelvuldig samengewerkt met MIC en mobiele journeys ingezet voor o.a. het wandelevenement Hartstocht.

Zijn opgedane kennis van fondsenwervende activiteiten bij Hartstichting gecombineerd met zijn commerciële ervaring bij zijn eerdere werkgever MJR TOM, brengen hem naar zijn nieuwe rol bij MIC. In nauwe samenwerking met Creative Director Jeroen de Rooij gaat hij fondsenwervende organisaties verder op weg helpen hun doelen te verwezenlijken.

“MIC biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om mee te blijven bewegen met de continu veranderende markt van fondsenwerving en effectieve doelgroep communicatie. Ik kijk er naar uit om samen met de opdrachtgevers de gestelde doelstellingen te gaan behalen.” Aldus Ronald.

Maricken Hengeveld, Managing & Marketing Director over de aanstelling van Ronald Schouten:

“Ronald kent veel van de uitdagingen van de goede doelen branche en wij zijn er van overtuigd dat hij vanuit zijn kennis en ervaring goed kan meedenken in oplossingen voor de klanten van MIC”.

Maricken Hengeveld
Managing & Marketing Director

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen.

Neem contact op

Andere verhalen