01-03-2021

Tom van der Geer treedt aan als CTO bij MIC

Vanaf 1 maart start Tom van der Geer (43), vanuit Brooklyn Ventures, in de rol van Chief Technology (CTO) bij MIC. De digital agency die met mobiele journeys goede doelen en culturele organisaties helpt bij het vergroten van social impact en het leggen van waardevolle verbindingen.

Tom wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Mobile Journey Cloud.

Van der Geer heeft zijn sporen verdiend binnen de wereld van software development. Hij was verantwoordelijk voor productontwikkeling bij PushCall waarna hij bij Sping, een digital agency, in de rol van CTO, eindverantwoordelijk werd voor alle projecten en consultancy.

“MIC is een superleuk team van enthousiaste mensen. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van de producten, waarmee MIC haar klanten ondersteunt om mooie maatschappelijke doelen te verwezenlijken.”, aldus van der Geer.

Maricken Hengeveld, managing & marketing directeur over de aanstelling van Tom van der Geer: “Wij zijn erg blij met de komst van Tom. Met zijn kennis en ervaring kunnen wij digitale innovaties versnellen en onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn met mobiele journeys die aansluiten bij hun wensen en behoeften.”

Maricken Hengeveld
Managing & Marketing Director

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen.

Neem contact op

Andere verhalen