Python en/of Django Developer
Voor de goede doelen-branche
32 – 40 uur


MIC is een jong, ambitieus digital agency in Zwolle met een leidende positie in de wereld van goede doelen en culturele organisaties. Wij brengen creativiteit en technologie samen. Zo helpen wij organisaties zonder winstoogmerk de relatie met hun achterban te versterken en verder uit te bouwen.

Dat we hier goed in slagen blijkt uit onze groeiende klantenlijst, die we in twee jaar tijd met meer dan 100 aansprekende campagnes hebben mogen helpen. Organisaties waaronder KWF, Longfonds, Radio 538 met Voedselbanken, Prins Bernhard Cultuurfonds en Unicef weten de weg al naar MIC te vinden. Nu jij nog!

Nu jij!
Als medior developer bij MIC werk je in multifunctioneel team en ontwikkel je mee aan (nieuwe) oplossingen en applicaties die zorgen voor een geweldige gebruikerservaring. Goede doelen en culturele instellingen gebruiken de mobiele journeys van MIC om hun belangrijke verhaal te vertellen en hun doelstellingen te realiseren. Dit doen wij met een full service dienstverlening en een slim platform. Het geavanceerde mobiele journey platform moet continu worden geoptimaliseerd om onze klanten nu en in de toekomst te helpen met state of the art mobiele journey-oplossingen. En daar hebben wij jouw kennis en ervaring hard bij nodig.  

Je speelt een belangrijke rol bij het definiëren van onze architectuur, het maken van technische ontwerpen, het ontwikkelen en testen van de wijzigingen en onderhoud en beheer van ons platform. Meestal ontwerp en codeer je deze technische oplossingen, maar het testen van je eigen werk en dat van anderen komt er natuurlijk ook bij kijken. Je helpt bij het definiëren en ontwikkelen van database- en (web) applicatie-ontwerpen. Je bent betrokken bij ontwikkelingen aan zowel de front- als de back end en API’s van ons platform. Je werkt intensief samen met een extern Development Agency waar een aantal developers dedicated voor MIC werkt. Jouw uitdaging en ontwikkeling vind je zowel in de diepte, het development-vak, als de breedte, de vertaalslag naar gebruiksvriendelijke oplossingen voor goede doelen en culturele organisaties.    

Wat wij bieden?
• Een topbaan waarbij je impact maakt op de maatschappij;
• Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire team van MIC en werkt daarbij heel intensief samen met het zeer technisch georiënteerde team van ontwikkelaars van het development bureau waarmee je dagelijks kunt sparren;
• Kennis opdoen door het bezoeken van (online) conferenties die passen bij jouw ontwikkelambitie;
• Een leuke en informele omgeving waarin we hard werken en veel plezier hebben in wat we doen;
• Lunches en onbeperkt versgemalen koffie;
• Goed salaris, afhankelijk van je ervaring en opleiding;
• 32 - 40 urige werkweek met flexibele werk- en thuiswerkmogelijkheden als het past binnen jouw project;
• 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
• Een high-end laptop van de zaak;
• Reis- en telefoononkostenvergoeding.

Wat breng je mee?
Naast jouw development-skills verwachten wij van jou een pro-actieve en klantgerichte instelling. Je vindt het leuk om mee te denken en suggesties te doen om de applicaties naar een hoger plan te tillen en bij te dragen aan de ontwikkelroadmap om een future-proof platform te kunnen blijven bieden. Je hebt een natuurlijke drive om op de hoogte te blijven van de laatste technische innovaties en krijgt ook veel ruimte van MIC om je te blijven ontwikkelen.

• Minimaal een HBO/bachelorsdiploma in een gerelateerd vakgebied;
• Ervaring als Python-ontwikkelaar, bij voorkeur met Django;
• Codeervaardigheden en sterke ervaring met relevante grootschalige projecten;
• Kennis van front-end technologieën;
• Kennis en vermogen om een applicatie te ontwerpen van begin tot eind;
• Kennis van AWS is een pré, geen must;
• Onafhankelijke denker en toch toegewijd aan het succes en teamwork van MIC.

En nu?
Solliciteren natuurlijk! Laat ons weten waarom jij onze nieuwe MIC-developer bent. Overtuig ons. We zien je motivatie en CV heel graag tegemoet! Mail naar: talent@mobileinteractioncompany.com

En daarna?
Heb je ons nieuwsgierig gemaakt dan nodigen we je graag uit om echt kennis te maken. Dat doen we face to face en uiteraard coronaproof of online (Teams). Als je bij ons gaat starten dan bieden wij je in eerste instantie een arbeidscontract voor bepaalde tijd aan, dat we vervolgens hopen te verlengen naar een  contract voor onbepaalde tijd. De intentie is dat we een langdurige relatie met elkaar aan gaan!

MIC is een jong, ambitieus digital agency in Zwolle met een leidende positie in de wereld van goede doelen en culturele organisaties. Wij brengen creativiteit en technologie samen. Zo helpen wij organisaties zonder winstoogmerk de relatie met hun achterban te versterken en verder uit te bouwen.

   
Bij MIC kun je jouw talenten volledig ontplooien. Vragen? Stuur een mail!