Webinar Impact maken met mobiele journeys in de culturele sector

Met cases van Stichting Het Utrechts Landschap, Cultuurhistorisch centrum De Tiid en een bijzondere toer door Haarlem die mogelijk is gemaakt door Stichting Stem in de Stad

In dit 1 uur durende webinar en hoor uit eerste hand hoe je een bezoek aan een museum of wandeling langs cultureel erfgoed tot een ware beleving maakt, educatieve programma’s verrijkt, bezoekersaantallen verhoogt en herhaalbezoek stimuleertVeel culturele organisaties hebben geïnvesteerd in digitalisering. Via online kanalen is cultuur voor een groter publiek toegankelijk gemaakt. Maar hoe stimuleer je de onlinebezoeker tot fysiek bezoek? En hoe maak je het bezoek tot een belevenis waar men (extra) voor wil betalen?In dit webinar worden cases van diverse culturele organisaties gepresenteerd die met mobiele journeys een optimale bezoekersbeleving geven en daar positieve resultaten mee boeken.

Dit webinar geeft ook antwoord op vragen hoe aankopen in de museumshop en traffic naar jouw museumrestaurant met mobiele journeys worden verhoogd.