Viva Classic Live

Klant
Oplossing
War Child
Event fundraising

Hoe kunnen we concertbezoekers oproepen gemakkelijk een bedrag naar keuze te doneren?

Operazanger en War Child ambassadeur Sef Thissen presenteerde met groot succes het openluchtconcert Viva Classic Live 2019 in Venlo. Tijdens dit concert riep hij zijn gasten op te doneren aan War Child. Aan ons de vraag: hoe richten we dit zo gebruiksvriendelijk mogelijk in voor concertbezoekers?

Wat we gedaan hebben

In plaats van mensen op te roepen een website te bezoeken via een lang url, hebben we een toegankelijke multichannel flow ingericht via sms en QR-code. Door ‘SEF’ te sms’en naar 4333 ontvang je een bericht van War Child met een linkje naar de doneerpagina. Door de QR-code te scannen kom je direct op de doneerpagina. Hier kun je een bedrag naar keuze invullen. Door te klikken op de doneerknop wordt er door middel van een Tikkie snel en veilig gedoneerd via je eigen bank. Heel makkelijk dus.

 

Na het afronden van de betaling worden donateurs bedankt en kregen ze de mogelijkheid de petitie 'Laat oorlog kinderen niet tekenen' te steunen. Hierdoor haalt War Child niet alleen geld op, maar verzamelen ze ook waardevolle handtekeningen waarmee ze protest kunnen aantekenen bij de autoriteiten. 

Meer weten?

We vertellen je er graag meer over. Bel of mail voor een afspraak.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

© 2021 MIC.
All rights reserved
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en 
inspiratie over mobiele journeys,
schrijf je in!