UX Designer die de wereld een stukje mooier maakt

(32 – 40 uur)

Bedrijfsomschrijving

Mobile Interaction Company (M.I.C) is een jong en ambitieus digital agency in Zwolle met een leidende positie in de Goede Doelen wereld. M.I.C brengt creativiteit en technologie samen. Zo helpen wij organisaties zonder winstoogmerk de relatie met hun achterban te versterken.

Dat we hier goed in slagen blijkt uit onze groeiende klantenlijst, waarbij we in anderhalf jaar tijd meer dan 50 aansprekende cases hebben gedaan voor o.a. KWF, Longfonds, Serious Request en Prins Bernhard Cultuurfonds.

 

Vertel jij graag verhalen met illustraties en typografie? 

Als UX Designer weet jij precies wat nodig is om een gebruiksvriendelijke en toegankelijke mobiele ervaring te bieden. Door jouw werk wordt het maatschappelijke verhaal van onze klanten nog beter verteld en dat vertaalt zich naar meer sociale impact,  betrokkenheid en hogere conversie. Je denkt mee met de klant en adviseert over implementatie en technische haalbaarheid: met jouw heldere blik zie je hoe het moet en wat er kan. Je vindt het leuk om snel te schakelen en concepten uit te werken waarbij je oog hebt voor elk detail.

 

Concreet ga je je bezighouden met de volgende activiteiten: 

 • Je onderzoekt en optimaliseert gebruikerservaring; 

 • Je ontwikkelt prototypes en test deze om erachter te komen wat het beste werkt;

 • Je houdt je bezig met interactie- en interface ontwerp;

 • Je adviseert klanten en collega’s over user experience;

 • Je ondersteunt campagnemanagers bij het maken van campagnes op het vlak van CSS, HTML en Javascript;

 • Je volgt front-end innovaties en ontwikkelingen en past deze toe in de mobiele journeys van klanten.

 

Wat breng je mee?

Van jou verwachten we dat je kennis hebt van front-end protocollen en scripts zoals HTML, CSS en Javascript maar ook van customer journeys en customer experience maps. Ook ben je creatief en in staat om de beleving van onze mobiele journeys te optimaliseren. Van nature zet je die extra stap om klanten aangenaam te verrassen. Je communiceert helder, bent kritisch, probleemoplossend, proactief en resultaatgericht.

 

Onze ideale collega is een teamspeler en is gewend om binnen strakke planningen en met deadlines te werken. Hierbij kun je je goed verplaatsen in de interne en de externe klant. 

 

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Nederlands is een must have, Engels een nice to have;

 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een gedreven team, dat volop in beweging is om de wereld een stukje mooier te maken. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Uiteraard hoort hier een passend totaalpakket bij, afgestemd op de zwaarte van de functie en jouw achtergrond. En natuurlijk doen we er alles aan zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.

 

Je krijgt:

 • Een leuke en informele omgeving waarin we hard werken en veel plezier hebben in wat we doen;

 • Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding;

 • 32-40-urige werkweek afhankelijk van jouw wens;

 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;

 • Een laptop van de zaak;

 • Reis- en telefoonkostenvergoeding;

 • Mogelijkheid om flexibel te werken.

 

En nu?

Solliciteren natuurlijk! Laat ons voor 18 september weten waarom jij de perfecte aanvulling voor ons team bent. We zien je motivatie en CV heel graag tegemoet! Dat kan direct via linkedin of mail naar: talent@mobileinteractioncompany.com 

 

En daarna?

Heb je ons nieuwsgierig gemaakt dan nodigen we je graag uit om echt kennis te maken. Dat doen we face to face en uiteraard coronaproof. Dinsdag 22 september hebben wij gereserveerd voor een eerste kennismakingsgesprek. En als we beide nog steeds enthousiast zijn dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek op maandag 28 september.  

Maatschappelijke verhalen vertellen met een fantastische digitale beleving 

Bij M.I.C werk je met een compact en zeer gedreven team aan uiteenlopende projecten voor non profit organisaties. Hierbij helpen en adviseren wij onze klanten bij het creëren van de best passende user flows. Beleving voegen we toe met de juiste look and feel, tone of voice en interactiviteit. 

 

We leren veel van de behaalde resultaten en ontwikkelen daarop door om zo een nog betere gebruikersbeleving te bieden, nog mooiere mobiele journeys te bouwen en onze klanten te helpen bij een nog grotere sociale impact.

– Marlies Schoonheim | Designer 

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

Bedrijf
Werk
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

 • linkeidnlogo
Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en inspiratie over
mobiele journeys, schrijf je in!
© 2020 Mobile Interaction Company.
All rights reserved