Technisch (frontend) projectondersteuner  die werk wil doen dat er echt toe doet
(32 – 40 uur)

MIC is een ambitieus digital agency in Zwolle met een leidende positie in de wereld van goede doelen en culturele organisaties. Wij brengen creativiteit en technologie samen. Zo helpen wij organisaties zonder winstoogmerk de relatie met hun achterban te versterken.  

Dat we hier goed in slagen blijkt uit onze groeiende lijst van opdrachtgevers. In de 4 jaar dat we nu bestaan hebben we organisaties zoals KWF, Hartstichting, Jantje Beton, Stadsmuseum Harderwijk en Prins Bernhard Cultuurfonds met mobiele journeys mogen helpen. Zeer recentelijk hebben wij nog bijgedragen aan talloze aansprekende campagnes waaronder 'Missie538 voor de Voedselbank' van Radio 538 en Voedselbanken, 'Wat ALZ….. '- van Alzheimer Nederland en 'Nederland geeft licht' van KWF.

Ben jij onze nieuwe collega?
Jij vertaalt ontwerpen naar nieuwe concepten en ontwikkelt nieuwe interacties voor mobiele journeys voor onze opdrachtgevers. Mobiele journeys zijn campagnes op de mobiele telefoon die goede doelen en culturele organisaties helpen bij o.a. fondsenwerving, leadgeneratie, mobiele collectes, evenementen en het vertellen van (maatschappelijke) verhalen.

Om je een beter beeld te geven van een mobiele journey campagne, kun je een demo doorlopen die je hier vindt (vul bij Organisatie 'sollicitant' in).

Concreet ga je je bezighouden met de volgende activiteiten:
• Uitwerken van wireframes naar mobile first journeys die multichannel inzetbaar zijn;
• Samen met de UX-designers de ontwikkelde journeys functioneel testen en optimaliseren;
• Ondersteunen bij de campagne livegang, monitoring en bijsturen;
• Tijdens de livegang ga je de campagne monitoren en stuur je bij waar nodig;
• Op basis van de resultaten en feedback schakel je snel en optimaliseer je de journeys.

Wat breng je mee?
Jij hebt ervaring met het ontwikkelen van webpagina's en -applicaties waarbij gebruik wordt gemaakt van frontend frameworks zoals React.js of Vue.js. Je bent kritisch, werkt secuur en beseft dat je een belangrijke schakel bent in het succes van de klant. Je wil je (verder) ontwikkelen in de digitale wereld, durft vragen te stellen om steeds beter te worden en je neemt iets niet zomaar als vanzelfsprekend aan. Je kunt met de druk van deadlines omgaan en je kunt je goed verplaatsen in zowel de interne als de externe klant.

Verder vragen wij:
• Een afgeronde MBO- 4 opleiding;
• Ervaring met het ontwikkelen van websites en/of webapplicaties waarin gebruik wordt gemaakt van een frontend framework, zoals React.js of Vue.js;
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we je?
Een uitdagende functie in een gedreven team, dat volop in beweging is om de wereld een stukje mooier te maken. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Uiteraard hoort hier een passend totaalpakket bij, afgestemd op de zwaarte van de functie en jouw achtergrond. En natuurlijk doen we er alles aan zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt:

• Een leuke en informele omgeving waarin we hard werken en veel plezier hebben in wat we doen;
• Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding;
• 32-40-urige werkweek afhankelijk van jouw wens;
• 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
• Een laptop van de zaak;
• Reis- en telefoonkostenvergoeding;
• Mogelijkheid om flexibel te werken;
• We herhalen het graag: een super fijne organisatie waar medewerkers en klanten blij van worden om bij en mee te werken!

En nu?
Solliciteren natuurlijk! Laat ons weten waarom jij onze nieuwe doorpakker bent. Overtuig ons. We zien je motivatie en CV graag tegemoet! Dat kan via mail naar: talent@mobileinteractioncompany.com.

En daarna?
Heb je ons nieuwsgierig gemaakt dan nodigen we je graag uit om echt kennis te maken. Dat doen we face to face en uiteraard coronaproof. En als we beiden nog steeds enthousiast zijn dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek.

Vragen? Mail naar talent@mobileinteractioncompany.com
of bel met Maricken Hengeveld, 06 248 122 56

   
Bij MIC kun je jouw talenten volledig ontplooien. Vragen? Stuur een mail!