Junior & Medior Projectmanager
voor Goede Doelen campagnes
32 – 40 uurBen jij ambitieus en zet jij die extra stap om opdrachtgevers te helpen hun maatschappelijke doelen te behalen? Lees dan verder:

Want ook MIC is ambitieus. Wij zijn een digital agency in Zwolle met een leidende positie in de wereld van goede doelen en culturele organisaties. Wij brengen creativiteit en technologie samen. Zo helpen wij organisaties zonder winstoogmerk de relatie met hun achterban te versterken.

Dat we hier goed in slagen blijkt uit onze groeiende klantenlijst. In de 4 jaar dat we nu bestaan hebben we organisaties zoals KWF, Hartstichting, Jantje Beton, Stadsmuseum Harderwijk en Prins Bernhard Cultuurfonds met mobiele journeys mogen helpen. Zeer recentelijk hebben wij nog bijgedragen aan talloze aansprekende campagnes waaronder 'Missie538 voor de Voedselbank' van Radio 538 en Voedselbanken, 'Wat ALZ….. '- van Alzheimer Nederland en 'Nederland geeft licht' van KWF.

Ben jij onze nieuwe collega die social impact gaat maken?
Jij bent de drijvende kracht achter het ontwikkelen en runnen van mobiele campagnes. Je werkt nauw samen met onze klanten en vertaalt samen met je collega's hun doelstellingen naar effectieve oplossingen. Je brengt een flinke dosis creativiteit mee, vindt het leuk om snel te schakelen en concepten uit te werken waarbij je oog hebt voor elk detail. Voldoening haal je uit het zetten van de puntjes op de i en bent pas blij als de klant successen heeft geboekt. 

Om je een beter beeld te geven van een mobiele journey campagne, kun je een demo doorlopen die je hier vindt (vul bij Organisatie 'sollicitant' in).

Concreet ga je je bezighouden met de volgende activiteiten:
• Het vertalen van klantwensen naar gebruiksvriendelijke oplossingen;
• Adviseren over de inzet van on- en offlinekanalen en call to actions;
• Samen met de UX-designers de ontwikkelde journeys functioneel testen en optimaliseren;
• Begeleiden van de campagne livegang waarbij je zorgdraagt dat conversies meetbaar zijn;
• Op basis van de resultaten en feedback schakel je snel en optimaliseer je de journeys;
• Je bent de sparringpartner voor het projectteam zodat we samen goede projecten opleveren;

Wat breng je mee?
Van jou verwachten we dat je creatief bent, helder communiceert en de touwtjes stevig in handen hebt. Van nature zet je die extra stap om klanten aangenaam te verrassen en weet je samen met je collega’s van online en design, van iets goeds, iets nóg beters te maken.

Je bent kritisch, ondernemend, proactief en resultaatgericht. Je neemt niet zomaar iets als vanzelfsprekend aan, maar weet de juiste vragen te stellen. Onze ideale collega is een teamspeler en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je vindt het leuk om binnen strakke planningen en met deadlines te werken en je kunt je goed verplaatsen in zowel de interne als de externe klant.

Verder vragen wij
• Een afgeronde relevante HBO- of universitaire opleiding;
• Ervaring met CSS en HTML en/of affiniteit met digital (marketing)

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een gedreven team, dat volop in beweging is om de wereld een stukje mooier te maken. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Uiteraard hoort hier een passend totaalpakket bij, afgestemd op de zwaarte van de functie en jouw achtergrond. En natuurlijk doen we er alles aan zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt:

• Een leuke en informele omgeving waarin we hard werken en veel plezier hebben in wat we doen;
• Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding;
• 32-40-urige werkweek afhankelijk van jouw wens;
• 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
• Een laptop van de zaak;
• Reis- en telefoonkostenvergoeding;
• Mogelijkheid om flexibel te werken;
• We herhalen het graag: een super fijne organisatie waar medewerkers en klanten blij van worden om bij en mee te werken!

En nu?
Solliciteren natuurlijk! Laat ons weten waarom jij onze nieuwe doorpakker bent. Overtuig ons. We zien je motivatie en CV graag tegemoet! Dat kan direct via LinkedIn of mail naar: talent@mobileinteractioncompany.com

En daarna?
Heb je ons nieuwsgierig gemaakt dan nodigen we je graag uit om echt kennis te maken. Dat doen we bij voorkeur face to face en uiteraard coronaproof.

Vragen?
Mail naar
talent@mobileinteractioncompany.com
of bel met Maricken Hengeveld,
06 248 122 56
   
Bij MIC kun je jouw talenten volledig ontplooien. Vragen? Stuur een mail!