Online Campagnemanager 

(32 – 40 uur)

Mobile Interaction Company (M.I.C) is een jong, ambitieus digital agency in Zwolle met een leidende positie in de Goede Doelen wereld. Dat we hier goed in slagen blijkt uit onze groeiende klantenlijst, die we in anderhalf jaar tijd met meer dan 50 aansprekende campagnes hebben mogen helpen. Goede doelen waaronder KWF, Longfonds, Serious Request en Prins Bernhard Cultuurfonds weten de weg al naar M.I.C te vinden. Nu jij nog!

 

Jij bent de drijvende kracht achter het ontwikkelen en runnen van mobiele campagnes. Van doneer-journeys, leadwerving campagnes, mobiele collectes tot evenementen: Jij schudt ze uit je mouw. Je werkt nauw samen met onze klanten en vertaalt hun doelstellingen naar effectieve oplossingen. Je brengt een flinke dosis creativiteit mee met een ambitie voor technologie. En vindt het leuk om snel te schakelen en concepten uit te werken waarbij je oog hebt voor elk detail. Voldoening haal je uit het zetten van de puntjes op de i en bent pas blij als de klant uitstekende resultaten heeft geboekt.

 

Concreet ga je je bezighouden met de volgende activiteiten: 

 

 • Het vertalen van klantwensen naar gebruiksvriendelijke oplossingen door middel van wireframes;

 • Adviseren op de inzet van on- en offlinekanalen en call to actions; 

 • Uitwerken van wireframes naar mobile first journeys die multichannel inzetbaar zijn in ons eigen CMS-systeem;

 • De ontwikkelde journeys functioneel testen, optimaliseren en nog meer testen; 

 • Begeleiden van campagne livegang waarbij je zorgdraagt dat conversies meetbaar zijn; 

 • Op basis van de resultaten en feedback schakel je snel en optimaliseer je de journeys; 

 • Je bent de sparringpartner voor het projectteam zodat we samen goede projecten opleveren;

 

Wat breng je mee? 

Van jou verwachten we dat je creatief bent, helder communiceert en de touwtjes stevig in handen hebt. Van nature zet je die extra stap om klanten aangenaam te verrassen en weet je samen met je collega’s van online en design van iets goeds, iets nóg beters te maken. Jij combineert creativiteit met technische realisaties en kunt flows en journeys structureren naar een gebruiksvriendelijk geheel. 

 

Je bent kritisch, ondernemend, proactief en resultaatgericht. Je neemt niet zomaar iets als vanzelfsprekend aan, maar weet de juiste vragen te stellen. Onze ideale collega is een teamspeler en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent gewend om binnen strakke planningen en met deadlines te werken en je kunt je goed verplaatsen in zowel de interne als de externe klant. 

 

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde relevante HBO- of universitaire opleiding; 

 • Minimaal drie jaar werkervaring bij een bureau;

 • Affiniteit met CMS-systemen;

 • Kennis van UX-design, HTML en CSS zijn een pré. 

Wat bieden wij? 

Een uitdagende functie in een gedreven team, dat volop in beweging is om de wereld een stukje mooier te maken. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Uiteraard hoort hier een passend totaalpakket bij, afgestemd op de zwaarte van de functie en jouw achtergrond. En natuurlijk doen we er alles aan zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt: 

 

 • Een leuke en informele omgeving waarin we hard werken en veel plezier hebben in wat we doen;

 • Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding;

 • 32-40-urige werkweek afhankelijk van jouw wens;

 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;

 • Een laptop van de zaak;

 • Reis- en telefoonkostenvergoeding;

 • Mogelijkheid om flexibel te werken.

 

En nu? 

Solliciteren natuurlijk! Laat ons voor 18 september weten waarom jij onze nieuwe doorpakker bent. Overtuig ons. We zien je motivatie en CV heel graag tegemoet! Dat kan direct via linkedin of mail naar: talent@mobileinteractioncompany.com 

 

En daarna? 

Heb je ons nieuwsgierig gemaakt dan nodigen we je graag uit om echt kennis te maken. Dat doen we face to face en uiteraard coronaproof. Dinsdag 22 september hebben wij gereserveerd voor een eerste kennismakingsgesprek. En als we beide nog steeds enthousiast zijn dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek op maandag 28 september.  

 

Vragen? Mail naar talent@mobileinteractioncompany.com of bel naar ons kantoor 038 741 0005 en vraag naar Maricken Hengeveld

Werken en sociale impact maken. Perfecte combinatie toch? 

Met een persoonlijk en compact team maken we mooie campagnes, designs, analyseren resultaten en geven advies aan organisaties als KWF, Hartstichting en Spierfonds. Ieder heeft zijn of haar eigen expertise en draait tegelijkertijd op alle vlakken mee. Dit levert een lekkere dosis variatie in het werk op.

 

En eerlijk is eerlijk, werken voor organisaties met een maatschappelijke doelstelling is ook leuk om te vertellen in het standaard voorstelrondje op feestjes “wat doe jij nu voor werk?”

Joeri Sturkenboom | Marketeer 

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

Bedrijf
Werk
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

 • linkeidnlogo
Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en inspiratie over
mobiele journeys, schrijf je in!
© 2020 Mobile Interaction Company.
All rights reserved