Mobile Journey Designer

Goede doelen, musea en andere non-profit instellingen zijn onmisbaar voor het welzijn van anderen. Anno 2020 hebben ze echter een grote communicatie uitdaging: Het bereiken, raken en betrekken van de verschillende doelgroepen via nieuwe kanalen. De mobiele telefoon is hierbij niet meer weg te denken en neemt een steeds centralere communicatierol in. Zowel bij jongere als oudere generaties. Dit zorgt voor een verschuiving in communicatie met de achterban. 

 

Mobile Interaction Company (M.I.C) helpt goede doelen, musea en kerken om de impact van specifieke contactmomenten te vergroten. Wij zijn gespecialiseerd in het ombuigen van offline contactmomenten naar een soepele mobiele ervaring, waarbij storytelling en conversie verbonden wordt aan verschillende onderwerpen. Van donatie journeys, collectes tot het facilititeren van loterijen, helpen wij onze klanten met deze mobiele transitie. 

 

Dat we hier goed in slagen blijkt uit onze groeiende klantenlijst, waarbij we in anderhalf jaar tijd aansprekende cases hebben gedaan, waaronder de KWF-collecteweek, Serious Request en Jantje Beton Loterij. Om onze klanten ook in de toekomst optimaal te kunnen begeleiden bij de mobiele transitie, zoeken we een enthousiaste Mobile Journey Designer.

Jouw rol

Je ontwikkelt je razendsnel tot onmisbare adviseur en communiceert makkelijk met bekende en nieuwe gezichten. Je straalt passie uit en helpt klanten met een lading positiviteit om het beste uit contactmomenten te halen en hun draagvlak te vergroten. Concreet ga je je bezighouden met de volgende activiteiten: 

 

  • Je inspireert klanten en creëert samen met hen mobiele journeys, zowel op locatie als op kantoor.

  • Je geeft presentaties en bent niet bang om voor een groep te staan, te inspireren en kennis over te dragen.

  • Je creëert content voor de verschillende uitingen en zorgt met je gevoel voor marketing en cijfers voor conversie. 

  • Op basis van de resultaten en feedback schakel je snel en optimaliseer je de journeys. Daarbij houd je de synergie tussen online en offline altijd scherp in het vizier.

Wat breng je mee? 

Je bent analytisch sterk, kritisch, ondernemend, proactief en resultaatgericht. Je neemt niet zomaar iets als vanzelfsprekend aan, maar weet de juiste vragen te stellen. Onze ideale collega is een teamspeler, communiceert helder en heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent gewend om met strakke planningen en deadlines te werken. Hierbij kun je je goed verplaatsen in zowel de interne als de externe klant. Verder vragen wij:

 

  • Een afgeronde relevante HBO- of universitaire opleiding 

  • Een paar jaar ervaring als fondsenwerver, consultant of accountmanager bij een bureau

  • Kennis van online marketing, waaronder SEO en SEA en Google Analytics  

Het aanbod

Een uitdagende functie (minimaal 0.8 FTE) in een gedreven team, dat volop in beweging is om de wereld een stukje mooier te maken. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Uiteraard hoort hier een passend salaris bij, afgestemd op de zwaarte van de functie en jouw achtergrond. En natuurlijk doen we er alles aan zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. 

 

Interesse?

Mail jouw motivatie en CV naar: 

talent@mobileinteractioncompany.com

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

Bedrijf
Werk
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

  • linkeidnlogo
We hebben je veel te vertellen!
Graag stellen we je maandelijks op de hoogte
van nieuwe cases en trends in onze nieuwsbrief
© 2020 Mobile Interaction Company.
All rights reserved