Data analist

Voor de goede doelen- en culturele sector 

(32 – 40 uur)

Mobile Interaction Company (M.I.C) is een jong, ambitieus digital agency in Zwolle met een leidende positie in de Goede Doelen wereld. Wij brengen creativiteit en technologie samen. Zo helpen wij organisaties zonder winstoogmerk de relatie met hun achterban te versterken. 

 

Dat we hier goed in slagen blijkt uit onze groeiende klantenlijst, die we in anderhalf jaar tijd met meer dan aansprekende campagnes hebben mogen helpen. Goede doelen waaronder KWF, Longfonds, Rode Kruis en Prins Bernhard Cultuurfonds weten de weg al naar M.I.C te vinden. We groeien dan ook snel en zoeken mensen die met ons mee willen groeien. 

 

Wie ben jij?

Jij bent aan het afstuderen (laatste studiejaar), net afgestudeerd of hebt een paar jaar werkervaring en vindt het belangrijk om (ook) in je werk social impact te maken. Je maakt onderdeel uit van projectteams en gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming en optimalisatie van doneerjourney's, leadwerving campagnes, mobiele collectes en evenementen. Vanuit jouw expertise geef je met behulp van data-analyse en rapportages inzichten in campagneresultaten en geef je advies hoe deze verder geoptimaliseerd kunnen worden. Je maakt dashboards die klanten gebruiken om de resultaten te volgen. Je bespreekt resultaten en adviseert onze campagnemanagers over optimalisaties. 

 

Daarnaast interpreteer je vraagstukken op basis van grote hoeveelheden gestructureerde data en je voert analyses uit. Je verrijkt data om tot nieuwe inzichten te komen en de klant hier betere resultaten mee te laten behalen. 

 

Wat breng je mee? 

Je bent analytische en in staat om verbanden te leggen tussen datasets en campagnes. Oftewel, je bent de linking pin tussen de data en de resultaten die we als team voor de klant realiseren. Je bent een kritische en onafhankelijke denker, wil een hypothese op basis van data gevalideerd hebben en bent in staat om indien nodig iets in twijfel te trekken en je punt te maken. Je bent collegiaal, resultaatgericht en kunt binnen strakke planningen en met deadlines werken. 

 

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde relevante HBO- of universitaire opleiding in bijvoorbeeld marketing of informatica; 

 • Max. 3 jaar werkervaring;

 • De ambitie om jezelf te ontwikkelen tot data analist; affiniteit met data analyse is een must; 

 • Kennis van ClicData of power BI is een pré;

 • Hands- on en pragmatische mentaliteit; je bent goed in het vertalen van informatie naar acties;

 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken; 

 • Stressbestendig; je houdt de helicopterview in een dynamische omgeving waarin veel projecten naast elkaar lopen.

 

Wat bieden wij? 

Een uitdagende functie in een gedreven team, dat volop in beweging is om de wereld een stukje mooier te maken. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Uiteraard hoort hier een passend totaalpakket bij, afgestemd op de zwaarte van de functie en jouw achtergrond. En natuurlijk doen we er alles aan zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt: 

 

 • Een leuke en informele omgeving waarin we hard werken en veel plezier hebben in wat we doen;

 • Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding;

 • 32-40-urige werkweek afhankelijk van jouw wens;

 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;

 • Een laptop van de zaak;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Mogelijkheid om flexibel te werken.

 

En nu? 

Solliciteren natuurlijk! Laat ons weten hoe jij met data impact kunt maken. We zien je motivatie en CV heel graag tegemoet! Dat kan direct via linkedin of mail naar: talent@mobileinteractioncompany.com 

 

En daarna? 

Heb je ons nieuwsgierig gemaakt dan nodigen we je graag uit om echt kennis te maken. Dat doen we face to face en uiteraard coronaproof. 

 

Vragen?

We vertellen je er graag meer over. Mail of bel en vraag naar Maricken Hengeveld.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

© 2021 MIC.
All rights reserved
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en 
inspiratie over mobiele journeys,
schrijf je in!