SamenLoop voor Hoop

Klant
Oplossing
KWF Kankerbestrijding
QRabbelton

Hoe kunnen bezoekers van de SamenLoop voor Hoop op een leuke en ludieke manier doneren? 

SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die kankerpatiënten moet leveren. Landelijk wordt dit evenement op meer dan 30 plekken georganiseerd en wisselen meer dan 25 duizend wandelaars elkaar af.

 

KWF Kankerbestrijding stelde ons de vraag, hoe kunnen bezoekers op een leuke en ludieke manier bijdragen aan de lokale SamenLoop voor Hoop? 

Wat we deden

Tijdens het evenement zorgen ceremonies, een gezellige braderie en activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijke belevenis is. Daarom is het belangrijk dat de nieuwe manier van doneren aansluit op de andere activiteiten en het eenvoudig en leuk is voor de gever.

Case Nacht van het Kind

Onze oplossing

Samen met KWF Kankerbestrijding ontwikkelden wij de QRabbelton. Dit is de oudhollandse grabbelton in een innovatief jasje. Het werkt heel simpel: grabbel een QR-code, doneer en win. Bezoekers grabbelen gratis een kaartje waar een unieke QR-code opstaat. Door het scannen van deze code, landen ze in de online omgeving van de QRabbelton en doneren ze een bedrag naar keuze. Doneren gaat makkelijk met Tikkie. Grabbelaars zien direct welke prijs ze gewonnen hebben. En net zoals bij de ouderwetse grabbelton, win je altijd.

 

De unieke QR-code op het kaartje is gekoppeld aan een prijs. Het kaartje kan daarom maar een keer verzilverd worden. Nog een keer winnen? Grabbel nog een keer. Wat het extra leuk maakt is lokale ondernemers de QRabbelton kunnen sponsoren met mooie prijzen.

Meer weten?

We vertellen je er graag meer over. Bel of mail voor een afspraak.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

© 2021 MIC.
All rights reserved
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en 
inspiratie over mobiele journeys,
schrijf je in!