QR-codes: de ultieme brug tussen offline en online

QR-codes: we kunnen er niet meer omheen. 

En dat is maar goed ook, want QR-codes verbinden de fysieke wereld met online op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Maar hoe zet je deze QR-codes succesvol in? 
 

Succesvolle toepassingen

Evenementen

Direct Mail

Collecte

Kunst en locaties

QR-codes op evenementen

Laat bezoekers tijdens een evenement gemakkelijk meedoen aan jouw actie. Breng jouw doelgroep online door de QR-code te plaatsen op flyers, ledborden, stickers, toegangskaartjes en posters. Het is de kracht van de herhaling.

QR-codes op Direct Mail

Brieven, magazines en postkaarten: de QR-code brengt DM tot leven en voegt online betaalgemak toe. Door unieke QR-codes in te zetten, bied je iedere ontvanger een persoonlijke ervaring.

DM Nieuwsbrief

Hoe combineren we de kracht van direct mail met online betaalgemak, zonder administratieve rompslomp? Met unieke QR-codes zorgt ReumaNederland voor een persoonlijke ervaring. 

QR-codes tijdens de collecteweek

Geen contant geld in huis? Met de collecte iDEAL QR-code is dat geen probleem. Mensen geven makkelijk, anoniem en eenmalig door de QR-code van de collectant te scannen. Wij helpen collectanten hun persoonlijke QR-code succesvol in te zetten. 

KWF Collecteweek

Hoe maken we collecteren leuker en helpen we collectanten hun persoonlijke QR-code in te zetten? Met deze oplossing haalden collectanten gemiddeld €24 meer op. 

QR-codes in de natuur, cultuur en kunst

Elke natuur-, cultureel erfgoed- of kunstorganisatie wil een zo bijzonder mogelijke ervaring bieden aan bezoekers. Met QR-codes zorg je ervoor dat informatie zichtbaar, aantrekkelijk en toegankelijk is. 

Tales of Art

Het Stadsmuseum Harderwijk zorgt voor een unieke beleving met het toevoegen van QR-codes aan haar expositie. De geheimen achter de kunstwerken door de kunstenares uit de doeken gedaan. 

Wat is een QR-code?

Een QR-code is een vierkante barcode. Deze barcode scan je makkelijk met de camera van je mobiele telefoon, waardoor snel informatie gedeeld wordt. De QR-code de perfecte tool om de doelgroep supersnel naar het gewenste online kanalen te leiden. 

Waarom is de QR-code nu zo succesvol? 

Met de intrede van QR-codes als betaalmiddel, is de herkenbaarheid toegenomen: Iedereen weet inmiddels wat de vierkante code is. Tegenwoordig is ook bijna elke smartphone voorzien van een camera die QR-codes automatisch herkent. Super handig dus. 

 

Omdat QR-codes zowel op print als op schermen werken zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. De meest succesvolle toepassingen voor musea, goede doelen en natuurorganisaties zetten wij op een rij 👇.

Ook de brug slaan met

QR-codes? 

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van QR-codes voor jouw organisatie? Wij helpen je graag met het inrichten van de QR-activatie die aansluit op jouw wensen. Neem contact met ons op en wij staan klaar met een creatieve oplossing.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

© 2021 MIC.
All rights reserved
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en 
inspiratie over mobiele journeys,
schrijf je in!