QR-codes: de ultieme brug tussen offline en online

QR-codes: we kunnen er niet meer omheen. 

En dat is maar goed ook, want QR-codes verbinden de fysieke wereld met online op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Maar hoe zet je deze QR-codes succesvol in? 
 

Succesvolle toepassingen

Evenementen

Direct Mail

Collecte

Kunst en locaties

QR-codes tijdens evenementen

Laat bezoekers tijdens een evenement gemakkelijk meedoen aan jouw actie. Zet de QR-code op flyers, ledborden, stickers, toegangskaartjes en posters en breng jouw doelgroep online. Het is de kracht van de herhaling dat telt. 

QR-codes op direct mail

Brieven, magazines en postkaarten: de QR-code brengt DM tot leven en voegt online betaalgemak toe voor donateurs. Door een unieke QR-codes in te zetten, is het nu mogelijk om direct vanaf papier een persoonlijke beleving te bieden aan iedere ontvanger.

DM Nieuwsbrief

Hoe combineren we de kracht van direct mail met online betaalgemak, zonder administratieve rompslomp? Met unieke QR-codes zorgt ReumaNederland voor een persoonlijke ervaring. 

QR-codes tijdens de collecte

Geen contant geld in huis? Met de collecte QR-code is dat niet langer een probleem. Mensen geven makkelijk, anoniem en eenmalig door de QR-code van de collectant te scannen. Wij helpen collectanten de QR-code succesvol in te zetten. 

KWF Collecteweek

Hoe maken we collecteren leuker en helpen we collectanten hun persoonlijke QR-code in te zetten? Met deze oplossing haalden collectanten gemiddeld €24 meer op. 

QR-codes in de natuur, cultuur en kunst

Elke natuur-, cultureel erfgoed- of kunstorganisatie wil een zo bijzonder mogelijke ervaring bieden aan bezoekers. Met QR-codes zorg je ervoor dat informatie zichtbaar, aantrekkelijk en toegankelijk is. 

Tales of Art

Het Stadsmuseum Harderwijk zorgt voor een unieke beleving met het toevoegen van QR-codes aan haar expositie. De geheimen achter de kunstwerken door de kunstenares uit de doeken gedaan. 

Wat is een QR-code?

Een QR-code is een vierkante barcode. Deze barcode kun je makkelijk scannen met de camera van je mobiele telefoon, waardoor effectief informatie gedeeld wordt. Voor goede doelen, musea en andere organisaties is de QR-code de perfecte tool om de doelgroep supersnel naar het gewenste online kanalen te leiden. 

Waarom is de QR-code nu zo succesvol? 

Met de intrede van QR-codes als betaalmiddel, is de herkenbaarheid

toegenomen: Iedereen weet inmiddels wat de vierkante code is. Tegenwoordig is ook bijna elke smartphone voorzien van een camera die QR-codes automatisch herkent. Super handig dus. 

 

Omdat een QR-code kan worden geprint en op een scherm kan worden getoond, zijn de mogelijkheden eindeloos. De meest succesvolle QR-code toepassingen voor kerken, musea, natuurorganisaties en goede doelen zetten wij op een rij. 

Ook de brug slaan met behulp van QR-codes? 

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van QR-codes voor jouw organisatie? Wij helpen je graag met het inrichten van de QR-activatie die aansluit op jouw wensen. Neem contact met ons op en wij staan klaar met een creatieve oplossing.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

Bedrijf
Werk
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

  • linkeidnlogo
We hebben je veel te vertellen!
Graag stellen we je maandelijks op de hoogte
van nieuwe cases en trends in onze nieuwsbrief
© 2020 Mobile Interaction Company.
All rights reserved