QR-codes: de ultieme brug tussen offline en online

QR-codes: we kunnen er niet meer omheen. 

En dat is maar goed ook, want QR-codes verbinden de fysieke wereld met online op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Maar hoe zet je deze QR-codes succesvol in? 
 

Succesvolle toepassingen

Evenementen

Direct Mail

Collecte

Kunst en locaties

QR-codes op evenementen

Laat bezoekers tijdens een evenement gemakkelijk meedoen aan jouw actie. Breng jouw doelgroep online door de QR-code te plaatsen op flyers, ledborden, stickers, toegangskaartjes en posters. Het is de kracht van de herhaling.

QR-codes op Direct Mail

Brieven, magazines en postkaarten: de QR-code brengt DM tot leven en voegt online betaalgemak toe. Door unieke QR-codes in te zetten, bied je iedere ontvanger een persoonlijke ervaring.

DM Nieuwsbrief

Hoe combineren we de kracht van direct mail met online betaalgemak, zonder administratieve rompslomp? Met unieke QR-codes zorgt ReumaNederland voor een persoonlijke ervaring. 

QR-codes tijdens de collecteweek

Geen contant geld in huis? Met de collecte iDEAL QR-code is dat geen probleem. Mensen geven makkelijk, anoniem en eenmalig door de QR-code van de collectant te scannen. Wij helpen collectanten hun persoonlijke QR-code succesvol in te zetten. 

KWF Collecteweek

Hoe maken we collecteren leuker en helpen we collectanten hun persoonlijke QR-code in te zetten? Met deze oplossing haalden collectanten gemiddeld €24 meer op. 

QR-codes in de natuur, cultuur en kunst

Elke natuur-, cultureel erfgoed- of kunstorganisatie wil een zo bijzonder mogelijke ervaring bieden aan bezoekers. Met QR-codes zorg je ervoor dat informatie zichtbaar, aantrekkelijk en toegankelijk is. 

Tales of Art

Het Stadsmuseum Harderwijk zorgt voor een unieke beleving met het toevoegen van QR-codes aan haar expositie. De geheimen achter de kunstwerken door de kunstenares uit de doeken gedaan. 

Wat is een QR-code?

Een QR-code is een vierkante barcode. Deze barcode scan je makkelijk met de camera van je mobiele telefoon, waardoor snel informatie gedeeld wordt. De QR-code de perfecte tool om de doelgroep supersnel naar het gewenste online kanalen te leiden. 

Waarom is de QR-code nu zo succesvol? 

Met de intrede van QR-codes als betaalmiddel, is de herkenbaarheid toegenomen: Iedereen weet inmiddels wat de vierkante code is. Tegenwoordig is ook bijna elke smartphone voorzien van een camera die QR-codes automatisch herkent. Super handig dus. 

 

Omdat QR-codes zowel op print als op schermen werken zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. De meest succesvolle toepassingen voor musea, goede doelen en natuurorganisaties zetten wij op een rij 👇.

Ook de brug slaan met

QR-codes? 

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van QR-codes voor jouw organisatie? Wij helpen je graag met het inrichten van de QR-activatie die aansluit op jouw wensen. Neem contact met ons op en wij staan klaar met een creatieve oplossing.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

Bedrijf
Werk
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

  • linkeidnlogo
Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en inspiratie over
mobiele journeys, schrijf je in!
© 2020 Mobile Interaction Company.
All rights reserved