Zwanenwater

Klant
Oplossing
Natuurmonumenten
Ticketing 

Hoe kunnen we bezoekers van het Zwanenwater leren kennen en hen vragen bij te dragen aan het onderhoud van het natuurgebied?   

Natuurgebied het Zwanenwater ligt in de Noord-Hollandse duinen bij de kustplaats Callantsoog. Het is een divers duingebied van 600 hectare met uitzichten vanaf duintoppen, bloemrijke duinvalleien, heideveldjes en moerasbosjes. Om dit gebied te onderhouden vraagt Natuurmonumenten een kleine bijdrage aan haar bezoekers door de verkoop van toegangskaarten. Aan ons de vraag, hoe kunnen we dit zo gebruiksvriendelijk en makkelijk mogelijk inrichten? 

Wat we deden

Natuurmonumenten vindt het belangrijk om bezoekers een zo’n fijn mogelijk bezoek te bezorgen. De kaartverkoop moet wandelaars daarom niet ophouden bij hun bezoek, moet makkelijk zijn in gebruik, moet zelfstandig en onbemand kunnen functioneren en moet daarnaast ook iets leuks bieden voor bezoekers. 

Het resultaat

Op borden bij de entree worden bezoekers gevraagd een toegangskaartje te kopen. Op de landingspagina selecteer je eenvoudig het aantal tickets dat je wilt kopen en reken je snel af met een Tikkie. Na een succesvolle betaling krijg je per sms je entreebewijs toegestuurd. Daarnaast krijgen bezoekers ook een leuke digitale vogelgids met vogels die te spotten zijn in het natuurgebied.

 

Er zijn inmiddels al veel kaartjes verkocht en Natuurmonumenten heeft deze bezoekers na kunnen bellen om te informeren naar hun bezoek. Zo regelt Natuurmonumenten niet alleen een bijdrage aan het natuurgebied, maar krijgen ze inzicht in het aantal bezoekers en verzamelen ze tegelijkertijd waardevolle leden. Uiteraard geheel AVG-proof.

Meer weten?

We vertellen je er graag meer over. Bel of mail voor een afspraak.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

© 2021 MIC.
All rights reserved
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en 
inspiratie over mobiele journeys,
schrijf je in!