The Voice Kids

Klant
Oplossing
Het Vergeten Kind
Awareness campagne

Hoe kunnen we kijkers van The Voice Kids op een liefdevolle manier betrekken bij het lot van kwetsbare kinderen in Nederland?

The Voice Kids is misschien wel de best bekeken Nederlandse talentenjacht voor kinderen. Dat is natuurlijk niet voor niets, want ieder kind dat deelneemt aan deze show is enorm getalenteerd.

 

Stichting Het Vergeten Kind vraagt tijdens de finale van dit populaire programma aandacht voor kwetsbare kinderen in Nederland: want een liefdevol thuis is voor veel kinderen helaas niet vanzelfsprekend. Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Speciaal met deze campagne wil Het Vergeten Kind awareness vergroten en zorgen dat deze kinderen zich gezien, gehoord en geliefd voelen. 

150k+

Bereik

2000+

Lieve wensen

30%

Opt-in bedankje

Wat we deden

Via Instagram en in The Voice Kids app riep Het Vergeten Kind op om een lief berichtje te schrijven voor deze kwetsbare kinderen. 

 

Onze oplossing

Met één klik landen mensen die gehoor willen geven aan de oproep binnen de app in de campagne van Het Vergeten Kind. Hier kunnen ze een lief bericht achterlaten door een bestaande wens te selecteren of zelf een wens te schrijven. Zodra de wens is verzonden, krijgen de mensen die dit berichtje hebben geschreven de mogelijkheid hun telefoonnummer achter te laten om de dag erna een persoonlijk bedankje te ontvangen.

 

Het resultaat? Bijna een derde van de mensen deed dit! Dit bedankje was gepersonaliseerd en bevatte een leuke video van van Jamai of één van de finalisten. De campagne gaf daarnaast de gelegenheid om op een laagdrempelige manier een Tikkie donatie te doen. Wij vinden het sterk dat Het Vergeten Kind heeft ingehaakt op een programma waarbij kinderen centraal staan en op een liefdevolle manier aandacht vraagt voor een groot probleem. Daarnaast hebben ze de tijd genomen om het gesprek aan te gaan met mensen, zónder te sturen op een donatie. Een selectie van de mooiste berichten is bij de kinderen terechtgekomen. 

Meer weten?

We vertellen je er graag meer over. Bel of mail voor een afspraak.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

Bedrijf
Werk
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

  • linkeidnlogo
Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en inspiratie over
mobiele journeys, schrijf je in!
© 2020 Mobile Interaction Company.
All rights reserved