Veelgestelde vragen

Kan ik koppelen op het platform van M.I.C met mijn CRM-systeem?


Ja, dat kan. Ons platform is een open platform. Via API-koppelingen wordt een betrouwbare en veilige integratie voor data uitwisseling gerealiseerd. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Waarom bieden jullie abonnementen aan?


Aan het begin van de samenwerking is er vaak sprake van een aanloopperiode waarin we elkaar beter leren kennen. In onze ervaring duurt deze periode minimaal zes maanden. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen de beste resultaten behalen door storytelling campagnes te lanceren, evalueren en leerpunten te identificeren. Pas dan gaan we optimaliseren en nog betere resultaten behalen. Daarom bieden we abonnementen aan, zodat we zeker weten we de beste ROI realiseren.
Zijn er verder nog bijkomende kosten?


Nee, er zijn verder geen bijkomende kosten. Jouw ROI is ons succes. Daarom hanteren wij geen lead fees of CPC's. De totale kosten per maand zijn opgebouwd uit het abonnement en out-of-pocket kosten. Bijvoorbeeld voor het verzenden van een sms, versturen van een e-mail of WhatsApp.
Wie is eigenaar van de data?


Alle data ontvangen en verwerkt voor onze klant is eigendom van de klant. Volgens de AVG-terminologie fungeert M.I.C als onderaannemer of gegevensverwerker. Onze klanten zijn de verwerkingsmanagers. Als onderaannemer handelen wij namens de verwerkingsmanager, waarbij de klant de doeleinden van de verwerking en de te gebruiken middelen definieert. Wij zijn verplicht om de doeleinden te respecteren en ervoor te zorgen dat de verwerkingsmiddelen gebruikt die zijn gedefinieerd door de verwerkingsmanager. In geen geval mogen wij handelen buiten de instructies die door onze klanten worden gegeven. Onze rol wordt altijd gedefinieerd in een verwerkersovereenkomst die met de klant is aangegaan.
Voldoet M.I.C aan de AVG?


Ja, M.I.C heeft een groot aantal technische, organisatorische en wettelijke maatregelen geïmplementeerd om AVG-compliant te zijn. In het kader van de WBP en AVG is de klant de verwerkingsverantwoordelijke en M.I.C de verwerker. In aanvulling op het contract wordt een verwerkersovereenkomst gesloten. Hierin wordt vastgelegd hoe M.I.C, als verwerker, de gegevens mag verwerken van de klant.
Wat voor platform gebruikt Mobile Interaction Company?


M.I.C gebruik haar eigen ontwikkelde platform: het M.Platform. Hiermee maken wij relevante interactie met verschillende doelgroepen mogelijk. Door middel van storytelling vertellen we jouw verhaal en realiseren we conversie binnen één mobiele omgeving. De campagnes zijn altijd multi-channel inzetbaar, werken onafhankelijk van apps en bieden real-time inzicht met retargeting mogelijkheden. Je hebt alleen een mobiele browser nodig. Makkelijk toch?

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

© 2021 MIC.
All rights reserved
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en 
inspiratie over mobiele journeys,
schrijf je in!