Evenement gecanceld... wat nu?

Juist nu is er veel behoefte aan creativiteit, innovatie en oplossingen die ook echt werken. Ook de NGO sector wordt hard geraakt en moet daarom versneld innoveren.

 

Door COVID-19 zijn veel evenementen verplaatst of afgelast. Denk bijvoorbeeld aan verschillende beurzen, sportwedstrijden, het Eurovisie Songfestival of de verjaardag van onze koning. Ook goede doelen en musea ervaren hierdoor moeilijkheden. Daarom gaan we kort in op de vraag: 'Evenement gecanceld.... wat nu?'

 

Deze moeilijke tijden vragen om flexibiliteit en een flinke dosis creativiteit. Daarom helpen wij onze klanten samen met onze partners met het bedenken en realiseren van mobiele oplossing. Oplossingen die verhalen vertellen, mensen verbinden en relaties versterken. Denk bijvoorbeeld aan mobiele collecte van de Hartstichting als alternatief voor de landelijke huis-aan-huis collecte. Of bijvoorbeeld de plaataanvraag voor het goede doel voor Serious Request: Never Walk Alone dat live gaat op tweede Paasdag. Naast het Rode Kruis en Hartstichting, gaat ook World Vision hard aan de slag: 

"In een tijd dat we onze donateurs niet face-to-face kunnen ontmoeten en evenementen zijn afgelast, gaat een groot deel van de communicatie online. Daarom willen we juist nu het mobiele kanaal inzetten om donateurs te betrekken bij onze projecten en hen een goede beleving te geven. M.I.C is expert op dit gebied. Daarom zien we uit naar de samenwerking met hen. Nu, maar ook in de komende periode."  

 

Samuel Visser - Manager Fondsenwerving en Communicatie World Vision Nederland

Benieuwd wat de inzet van mobiele journeys jou kan bieden? 

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van mobiele journeys voor jouw organisatie? Wij denken graag met je mee over oplossingen die passen bij jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

© 2021 MIC.
All rights reserved
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en 
inspiratie over mobiele journeys,
schrijf je in!