Hub

Vergroot betrokkenheid en interactie met je achterban en leads
De Hub is een plek waar je doelgroep vindt wat hij zoekt rondom specifieke thema’s. De thema’s passen bij onderwerpen waar goede doelen zich voor inzetten, zoals gezondheid, voeding, bewegen, (natuur)rampen en oorlogen. Rondom zo’n thema wordt op een toegankelijke manier relevante content geboden die mensen raakt, bindt en in beweging brengt zodra dat nodig is. Deelnemers hoeven de content niet “op te halen”; ze ontvangen een interactief SMS bericht zodra het thema actueel is. Met één klik starten deelnemers de mobiele journey die de content in het dagelijks leven van de ontvanger brengt. Met behulp van de Hub biedt het goede doel de deelnemers toegevoegde waarde in zijn (dagelijkse) leven.


Wat kun je ermee?

Activeren en enthousiasmeren

Behoud

Betrekken

Fondsenwerving

Informeren

Leads genereren

Verhaal vertellenMet de Hub creëer je een centrum waar content rondom bepaalde thema’s wordt geboden en die op relevante momenten doelgroepen in beweging brengt
Waarom interessant?
Je blijft top of mind bij geïnteresseerden op momenten die voor hem relevant zijn en belangrijk zijn voor jouw doel.

Je vergroot betrokkenheid.

Je kunt donaties werven.

Na afloop van een event, kun je je doelgroep op een laagdrempelige wijze betrokken houden waardoor ze bij een volgend event snel weer klaar kunnen staan om mee te doen.
Je kunt je doelgroep eenvoudig als ambassadeur activeren om weer nieuwe doelgroepen te enthousiasmeren. Leadgeneratie en member get member-campagnes behoren tot de mogelijkheden.

Je hoeft maar een keer een opt-in te vragen om je doelgroep met verschillende campagnes en communicatie-acties te bereiken.

Voor de lancering van de Hub is de interne IT-afdeling niet tot nauwelijks nodig is.Bekijk hier onze andere oplossingen:
Voor deze oplossingen wordt de Mobile Journey Cloud ingezet met de mogelijkheid om chat, digicollect en vele andere oplossingen eenvoudig te integreren.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak en dan bespreken we jouw wensen