Mobiele bedank-journey

Klant
Oplossing
Artsen zonder Grenzen
Mobiele bedank journey

Hoe bedanken we sms-donateurs voor hun steun en leren we ze beter kennen?

Artsen zonder Grenzen verleent medische hulp aan mensen die dit hard nodig hebben, maar niet krijgen. Met een aansprekende spot op tv worden consumenten opgeroepen het belangrijke werk van Artsen zonder Grenzen te steunen. 

 

Met een premium sms'je kan er een eenmalige donatie worden gedaan van €3. Om deze consumenten vervolgens te leren kennen en verder te betrekken, ontvangt iedere donateur een interactief bedank berichtje op het telefoonnummer waarmee ze gedoneerd hebben. Met dit bericht worden ze uitgenodigd te ervaren hoe hun steun het verschil maakt voor mensen die dit hard nodig hebben. 

Wat we deden

Door direct slim in te spelen op een bestaand contactmoment, wordt er een logisch vervolg gegeven aan de donatie-actie die de consument heeft geïnitieerd. Het bedank bericht is hierdoor 100% relevant voor de ontvanger. Daarom wordt het als attent en leuk ervaren.

Door te klikken op de link start de mobiele bedank campagne. Hier zien donateurs hoe hun steun het verschil maakt en hoe zij Artsen zonder Grenzen verder kunnen helpen. Op de pagina kunnen donateurs zich inschrijven voor de nieuwsbrief of kunnen ze ervoor kiezen om maandelijks bij te dragen. Op die manier realiseert Artsen zonder Grenzen haar doelen om eenmalige sms-donateurs te bedanken, ze te leren kennen en te binden binnen één mobiele campagne.

Meer weten?

We vertellen je er graag meer over. Bel of mail voor een afspraak.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

© 2021 MIC.
All rights reserved
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en 
inspiratie over mobiele journeys,
schrijf je in!