Senior Accountmanager Goede Doelen 

voor het vergroten van social impact

32 – 40 uur

Mobile Interaction Company (M.I.C) is een jong, ambitieus digital agency in Zwolle met een leidende positie in de wereld van goede doelen en culturele organisaties. Wij brengen creativiteit en technologie samen. Zo helpen wij organisaties zonder winstoogmerk de relatie met hun achterban te versterken en verder uit te bouwen.   

Dat we hier goed in slagen blijkt uit onze groeiende klantenlijst, die we in anderhalf jaar tijd met meer dan 100 aansprekende campagnes hebben mogen helpen. Organisaties waaronder KWF, Longfonds, Radio 538 met Voedselbanken, Prins Bernhard Cultuurfonds en Unicef weten de weg al naar M.I.C te vinden. 

 

Nu jij!

Jij bent bekend in de Goede Doelen-wereld en kent hun uitdagingen. Met bestaande klanten onderhoud je een warme relatie en weet je precies wat er speelt zodat je met de oplossingen van ons mobiele journey platform in kunt spelen op hun behoeften. Goede Doelen die nog niet bekend zijn met de dienstverlening van M.I.C maak jij enthousiast. Je werkt offertes uit en zorgt na de 'go' van de klant voor een goede overdracht aan één van je campagnemanagement-collega's die verantwoordelijk is voor een goede uitvoering van de opdracht.

Samen met de campagnemanager bewaak je de kpi’s en manage je de verwachtingen bij de klant.

Aan het eind van de rit kom jij weer in beeld bij de evaluatie met de klant en het bespreken van mogelijke nieuwe campagnes waar M.I.C een rol bij kan spelen. 

 

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en enthousiaste collega die niet bang is zijn of haar mening te geven en kritische vragen te stellen. Je kunt hier rekenen op je collega's; samen zijn we verantwoordelijk voor optimale resultaten bij de klant. We werken in een ambitieus team met eenzelfde mentaliteit: onze klanten extreem succesvol te laten zijn!

 

Wat breng je mee? 

Van jou verwachten we een klantgerichte en commerciële drive. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Inspirerend, Eerlijk en Toegankelijk. Je bent een echte sparringpartner voor de klant en zet van nature die extra stap om samen de beste oplossingen te vinden. Daarnaast heb jij ervaring met het opstellen van overeenkomsten, de 'kleine lettertjes' en bent 'stevig' genoeg om hierover met de klant in gesprek te gaan. 

 

Verder vragen wij:

 • Aantoonbare ervaring binnen de goede doelen-branche

 • Minimaal HBO werk- & denkniveau; 

 • Werkervaring in een commerciële functie; 

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en een aardig woordje Engels;

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto;

 • Je bent gepassioneerd om social impact te maken en goede doelen te helpen. 

 

Wat bieden wij? 

Een uitdagende functie in een gedreven team, dat volop in beweging is om de wereld een stukje mooier te maken. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Uiteraard hoort hier een passend totaalpakket bij, afgestemd op de zwaarte van de functie en jouw achtergrond. En natuurlijk doen we er alles aan zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Je krijgt: 

 

 • Een leuke en informele omgeving waarin we hard werken en veel plezier hebben in wat we doen;

 • Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding;

 • 32-40-urige werkweek afhankelijk van jouw wens;

 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;

 • Een laptop van de zaak;

 • Reis- en telefoonkostenvergoeding;

 • Mogelijkheid om flexibel te werken.

 

En nu? 

Solliciteren natuurlijk! Laat ons voor 14 december 2020 weten waarom jij onze nieuwe commerciële collega bent. Overtuig ons. We zien je motivatie en CV heel graag tegemoet! Mail naar: talent@mobileinteractioncompany.com 

 

En daarna? 

Heb je ons nieuwsgierig gemaakt dan nodigen we je graag uit om echt kennis te maken. Dat doen we face to face en uiteraard coronaproof of online (Teams). Vrijdag 18 december a.s. hebben wij gereserveerd voor een eerste kennismakingsgesprek. En als we beiden nog steeds enthousiast zijn dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek op dinsdag 22 december a.s.  En als je bij ons gaat starten dan bieden wij je in eerste instantie een arbeidscontract voor bepaalde tijd aan. De intentie is dat we een langdurige relatie met elkaar aan gaan! 

 

Vragen?

We vertellen je er graag meer over. Mail of bel en vraag naar Maricken Hengeveld.

Adres

Eekwal 3

8011 LA Zwolle

Nederland

+31 038 741 00 05

hello@mobileinteractioncompany.com

© 2021 MIC.
All rights reserved
Meer weten?

Stuur ons een mailtje of kom langs voor een kopje koffie 

Geïnspireerd blijven?
De nieuwste cases, ideeën en 
inspiratie over mobiele journeys,
schrijf je in!